Groepen - scholen en studenten

1/1

Algemeen

Vakantiecafe.nl heeft sinds 2004 een groot aantal succesvolle school- en studenten reizen mogen verzorgen. 
Met onze ruime ervaring heb jij de garantie, dat je een goed aanbod/product van ons aangeboden krijgt. Elke reis heeft zijn aandacht nodig en is iedere keer weer anders. We nemen de tijd om samen tot een passend, scherp geprijsd en kwalitatief goed eindresultaat te komen.

Schoolreizen

Voor jouw schoolreizen (zowel binnenland als buitenland) ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen voor jou de gehele schoolreis, dus incl. vervoer, entree's, verzorging, etc. Zelfs voor de begeleiding in Andalusië kan er een privé reisleidster mee genomen worden.

Geef ons jouw wensen door zoals bestemming en aantal kinderen, dan ontvang je van ons een passende offerte. Wij regelen alles voor je, zodat je daar geen zorgen over hebt.

Ook jij kan dan rustig genieten van de reis.

Studiereizen

Een studiereis is dé manier om nieuwe ideeën op te doen, om letterlijk verder te kijken buiten jouw eigen bekende omgeving. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden en leert van de ervaringen van deskundigen ter plaatse. 

Daarnaast is het een uitgelezen manier om in contact te komen met andere studenten om zo jouw kennis te delen. 

Wij staan graag voor je klaar om ook voor jou een hoogwaardige, inspirerende studiereis te organiseren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!