top of page

Lid van The Travel Stars

TRAVELSTARS logo.jpg

 

Oprichting vereniging

The Travel Stars is een MKB netwerk waarin zelfstandig, gespecialiseerde reisondernemers elkaar ontmoeten. Verder werken ze onderling nauw samen om elkaars klanten te helpen aan een zo passend mogelijke reis of vakantie.

Vanaf september 2010 heeft Pauline Dukker, oprichtster van The Travel Stars en eigenaar van Vakantiecafe.nl, het startsein voor dit nieuw platform en samenwerkingsverband, gegeven.

Waar staat de vereniging voor

Alle leden, die bij het platform aangesloten zijn, staan 300% achter hun eigen product. Wij garanderen jou als klant zijnde een goede kwaliteit, een klantvriendelijke service en een passend advies, zoals het hoort te zijn.

Wie zijn de leden

De meeste leden zijn aangesloten bij de garantiestellingen als SGR/GGTO/STO en/of ANVR, dus je hoeft je geen zorgen te maken over eventueel financiële risico’s. Onze leden werken gemiddeld 20 a 25 jaar in de reiswereld, en weten als geen ander wat de reisbranche inhoudt.

Waarom boeken bij The Travel Stars leden

Voor wie geen zin heeft in het standaard aanbod van andere grote touroperators of als je gewoon persoonlijk contact wil met een specialist, dan ben je bij ‘The Travel Stars’ aan het juist adres.

Met bijna 25 leden is er altijd wel een ‘Travel Star’ die jouw reis onvergetelijk kan maken. Zoek je een specifieke bestemming of juist een specifiek type vakantie? Bekijk dan onze ledenlijst en zoek jouw ‘Travel Star’ uit!

 

Meer info?

Kijk op www.thetravelstars.nl
 

Groepsfoto 19sep2012 jaarvergadering_LF.
bottom of page