top of page

De toegevoegde waarde van Vakantiecafe.nl!

_DSF2940.jpg

Wat voor een toegevoegde waarde kunnen wij jou geven als reisorganisatie. Hier alle op een rijtje....
 

 

1. Ons boekingskantoor Flex Travel is lid van de ANVR en SGR. Dat betekent dat je bij ons gedekt bent mocht Vakantiecafe.nl/Flextravel failliet gaan. Wij garanderen via ANVR een kwalitatief hoogstaande vakantie toe.
 

2. Wij zoeken voor jou de meest geschikte reis uit zodat je tijd bespaart met soms heel veel zoekwerk


3. Je hebt niet altijd kennis van de eindbestemming zodat bijvoorbeeld afstanden, regio. weersomstandigheden, lokale situaties enz. tegen kunnen vallen als je dit zelf boekt. Wij, als specialisten op betreffende bestemming, zijn er vaak zelf geweest dus geven de informatie uit persoonlijke ervaring aan jou door.

4. Als je problemen of hulp nodig hebt op de bestemming, heb je vaak geen back up om terug te vallen. Bij ons kan je 24 uur per dag terecht in geval van nood.

5. Tripadvisor en diverse beoordelingswebsites zijn niet heilig. Je krijgt van ons uit eigen ervaring een neutraal advies over de bestemming en accommodatie.

6. Door zelf te boeken en uit te zoeken mis je vaak de praktische tips en aanwijzingen van de reisspecialist. Wij zorgen ervoor dat je alle belangrijke informatie ontvangt.

7. Als je boekt bij ons, is het altijd duidelijk bij wie en wat je boekt. Boek je via het internet, dan is dit niet altijd duidelijk.

8. Stel je bepaalde eisen aan de reis, omdat je bijvoorbeeld slecht ter been bent en geen trappen kunt lopen, dan nemen wij dit op in de reisovereenkomst

9. Wij boeken jouw reis onder de garantie van de ANVR. Hierdoor kan je gebruik maken van de geschillencomissie als er toch onverhoopt klachten ontstaan tijdens de geboekte vakantie.

10. Wij weten vaak de mooiste plekjes en de leukste reizen. Wij vergelijken kwaliteit & prijs en geven je dan advies wat bij jou past.

11. Vakantiecafe.nl is oprichter en tevens lid van de vereniging the Travel Stars Groep. Wij werken samen met 25 andere reisspecialisten onder 1 paraplu. Deze reisspecialisten hebben allen hun eigen specialiteit en weten exact wat ze verkopen.

12. Wij werken met de meeste touroperators, diverse vliegtuigmaatschappijen en reisleveranciers, die gegarandeerd veilig en betrouwbaar zijn en dus vallen onder de SGR regeling indien noodzakelijk en vaak lid van de ANVR zijn.

13. Wij bieden je het gemak aan. Wij zetten de reis voor je in elkaar zoals jij dat wil. Wij verzorgen onderdelen zoals, vliegtickets, accommodatie, excursies en autohuur. Wij zetten rondreizen en groepsreizen naar jouw wens in elkaar.

14. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met reisorganisaties en de soorten reizen, dus weten waar we moeten zoeken en waar juist niet. Dat scheelt jou veel tijd en ergernis.

 

15. Als je moeilijk een keuze kan maken dan kunnen wij door onze expertise helpen de meeste geschikte keuze voor jou te helpen maken

16. Bij internetboekingen ben je sneller een nummer, bij ons zijn alle klanten uniek en krijgen een vriendelijke maar bovenal persoonlijke service. 

17. Wij zijn goed opgeleide en kundige verkoopadviseurs en hebben een gedegen en verplichte vakopleiding gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold. 

18. Je kan alle vragen stellen over de vakantie, zodat je uiteindelijk gerustgesteld op vakantie kan gaan.

19. Het is bewezen dat men persoonlijke informatie beter opslaat dan virtuele informatie ( dus via internet)

20. Op internet vind je informatie die soms niet juist of niet up to date is.

21. Je ontvangt per mail jouw reisdocumenten, die wij met de grootste zorg verzorgen en uiteraard goed nakijken voor eventuele fouten als verkeerd gespelde voor- of achternamen. Een verkeerde naam gespeld bij vliegtickets kan voor vervelende extra kosten en oponthoud leiden. 

22. Er is zo veel op internet te vinden waardoor men verstrikt of verblind kan raken door de hoeveelheid informatie. Men kan daardoor slechtere beslissingen nemen. Laat dit aan ons over. Wij weten precies waar we moeten zoeken.

23. Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor alle werkzaamheden achter de schermen om je een goed georganiseerde reis te geven. 

24. Op internet kan een gebrek aan vertrouwen zijn om daadwerkelijk de boeking te maken. Deze twijfel heb je niet als je bij een vertrouwd gezicht als Vakantiecafe.nl boekt.

25. Het boeken van grotere groepen vraagt veel tijd, expertise en uitgebreid werk. Wij hebben ruime ervaring opgedaan in de loop van de jaren met het organiseren van groepen. Bovendien zijn groepsboekingen zeer foutgevoelig.


 

Vakantiecafe biedt jou een uitgebreide toegevoegde waarde aan zorg, kennis, kwaliteit, gemak en veiligheid!

bottom of page