1/1

Het boeken van een reis op aanvraag

Als je bij ons een reis boekt, is elk product altijd op aanvraag. Wij proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen voor bevestiging. 

Indien de boeking bevestigd kan worden, is de overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos door jou worden geannuleerd. 

Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en de lokale agent.

DEFINITIEF.jpg

offerte formulier

Heb je gekozen om het offerte formulier in te vullen, vul deze zo compleet mogelijk in. 

Houd er bij het invullen van de namen rekening mee dat deze overeen dienen te komen met de paspoortgegevens. Let dus o.a. op het vermelden van de juiste voornamen! Als jij als vrouw zijnde getrouwd bent, vermeld altijd jouw eigen meisjes achternaam op het formulier!

Na ontvangst van het offerteformulier neemt Vakantiecafe.nl zo spoedig mogelijk contact met je op om persoonlijk kennis te maken en nog eventuele vragen voor te leggen aan jou.

OFFERTE.jpg

Het definitief maken van een reservering

Om een reservering definitief te maken hebben wij de handtekening of naam (via mail) nodig om het te bevestigen, zodat Vakantiecafe.nl de reis voor je kan bevestigen. 

Jij ontvangt via mail de boekingsbevestiging met de nodige informatie en betaalprocedure.

De betaling van de reis

Betaling via bank overmaking:
Je kan jouw reis/vakantie voldoen op ons ING-bankrekeningnummer NL08 INGB 0005332257 t.n.v. Vakantiecafe.nl met vermelding van je reserveringnummer.

Contante betaling:
Vakantiecafe.nl accepteert geen contante betalingen.

Pinbetalingen:
Je kan jouw reis niet met een pinbetaling voldoen

BETALING.jpg

Paspoortgegevens

Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op jouw vliegticket. Dit geldt voor zowel voor de achternaam (bij gehuwde vrouwen de meisjesnaam) als ook voor de eerste voornaam voluit. 

Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle nare gevolgen van dien! 

PASPOORTDATA.JPG