top of page

Het boeken van een reis op aanvraag

Als je bij ons een reis boekt, is elk product altijd op aanvraag. Wij proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen voor bevestiging. 

Indien de boeking bevestigd kan worden, is de overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos door jou worden geannuleerd.

DEFINITIEF.jpg

offerte formulier

Heb je gekozen om het offerte formulier in te vullen, vul deze zo compleet mogelijk in. 

Houd er bij het invullen van de namen rekening mee dat deze overeen dienen te komen met de paspoortgegevens. Let dus o.a. op het vermelden van de juiste voornamen! Als jij als vrouw zijnde getrouwd bent, vermeld altijd jouw eigen meisjes achternaam op het formulier!

Na ontvangst van het offerteformulier neemt Vakantiecafe.nl zo spoedig mogelijk contact met je op om persoonlijk kennis te maken en nog eventuele vragen voor te leggen aan jou.

OFFERTE.jpg

Het definitief maken van een reservering

Ons boekingskantoor Flex Travel zal jouw boeking verder afhandelen. Ze zijn aangesloten bij de ANVR en de SGR, dus  je bent verzekerd en gegarandeerd van een goede, betrouwbare afhandeling van jouw vakantie! De boekingsvoorwaarden van dit boekingskantoor zal dan gelden. Je dient alle betalingen te voldoen aan Flex Travel.

De betaling van de reis

Betaling via bank overmaking:
Je dient jouw reis/vakantie te voldoen via bankbetalingen, na ontvangst van jouw factuur aan Flex Travel. 

Bankrekening Flex Travel: NL57 RABO 0145 0143 20 (BIC: RABONL2U)

Contante en pinbetaling:
Ons boekingskantoor Flex Travel accepteert geen contante en pinbetalingen.

BETALING.jpg

Paspoortgegevens

Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op jouw vliegticket. Dit geldt voor zowel de eerste voornaam als ook voor de achternaam (bij gehuwde vrouwen de meisjesnaam) voluit. 

Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle nare gevolgen van dien! 

PASPOORTDATA.JPG
bottom of page