Groepen - bedrijven

 
1/1

Personeelsreizen

Een personeelsreis is een onderdeel van de organisatie van een bedrijf, die heel belangrijk is. De organisatie laat het personeel zien, o.a. met het organiseren van een personeelsreis, dat het zijn personeel waardeert en gunt om zo'n reis te maken met zijn allen.

Het onderlinge contact, de sfeer op het werk en de synergie kan zeker door zo'n reis verbeterd worden. Het bedrijf heeft er dus ook profijt van. Een succesvolle personeelsreis opzetten, die meestal langer duurt dan bijv. een personeelsuitje, vergt tijd, energie en aandacht voor de wensen van de groep.

Er komt heel veel bij kijken om een goed uitgebalanceerde groepsreis te organiseren. Je wil dit niet in je eentje organiseren, daar heb je een specialist voor nodig. Wij weten door de jarenlange ervaring waar we op moeten letten en genereren goede prijsafspraken met leveranciers.

Om een idee te geven welk soort bedrijfsreizen wij zoal kunnen organiseren, hierbij een aantal suggesties.
 

  • een stedentrip met excursie naar Marokko

  • een fly-drive met een rondreis naar Sevilla, Malaga en Cordoba

  • een All-In week met een op maat gemaakt programma 

De reizen kunnen met privé reisleidster georganiseerd worden.
Laat ons jouw voorbereidings- en uitzoekwerk doen met nauw overleg met jou uiteraard.

Vul jouw wensen en gegevens in via het offerte formulier en laten we om de tafel zitten om jouw personeelsreis tot een succes te maken!

 

Jubileumreizen

Een jubileum is een herdenking van een gebeurtenis, bijv. een aantal jaren dienstverband van een personeelslid of het zoveel jaar bestaan van het bedrijf. De periode wordt meestal gerekend over een veelvoud van 5 jaar.

Bij een jubileum hoort een feest, dat bij de te vieren periode op bijpassende wijze wordt gevierd. 

Bij de meeste bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is. Het gebeurt weliswaar steeds minder vaak, dat iemand een 40 jarig dienstverband bij hetzelfde bedrijf heeft gehaald en des te meer een reden om hem of haar in het zonnetje te zetten met een mooie jubileumreis.

Dus niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook van de organisatie zelf. Het komt voor dat bedrijven al vele tientallen jaren of zelfs honderd jaar of langer bestaan. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Shell, Philips of Heineken. Vaak viert zo'n bedrijf zijn hoge leeftijd met een jubileumboek en een mooie reis.

Vakantiecafe.nl organiseert graag voor jouw bedrijf of personeelslid een mooie, onvergetelijke jubileumreis!

 

Incentive reizen

Heeft jouw bedrijf het jaarlijkse target gehaald of wil je jouw personeel belonen omdat er een ander mooi succes behaald is?

Een Incentive reis kan men omschrijven als een beloningsreis voor veelal zakelijke doelstellingen, die behaald zijn.

Vakantiecafe.nl regelt voor jou een Incentive reis om nooit te vergeten. Je kan met een rechte rug d.m.v. deze reisuitvoering zeggen tegen het personeel "dank jullie wel voor het behaalde resultaat. Dit is jullie beloning".

Samen met jou zorgen wij dat jouw wensen vertaald worden naar een reis die tot in de puntjes verzorgd wordt en waarbij jouw doelstellingen zo optimaal mogelijk worden behaald.