...

Over ons

Wie is Spain at Heart?

Spain at Heart is het Andalusië label, dat deel uitmaakt van de overkoepelende reisorganisatie Vakantiecafe.nl.

De eigenaresse Pauline Dukker is in 2001 begonnen met de verhuur van "casas rurales", mooie landelijke accommodaties in de binnenlanden van Andalusië, waaronder het prachtig Moorse dorp Castillejos.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een een allround reisspecialist voor Andalusië. Door de vele jaren opgebouwde contacten met plaatselijk gerenommerde agenten, heeft Spain at Heart een kwalitatief hoog produkt neergezet.

Spain at Heart verzorgt landelijke huizen en hotels van Cadiz tot Almeria, van de zuidkust tot het noorden van Andalusië. Echt authentieke huizen en hotels met het behouden Spaanse karakter. Niet in de drukke toeristische gebieden maar meer in rustige gebieden, waar men het gevoel heeft er echt even uit te zijn.

Spain at Heart heeft jaren ervaring in het organiseren van groepen, bijvoorbeeld voor scholen, verenigingen of bedrijven. Elk onderdeel van de reis kan op maat gemaakt worden. Voor ons is niets onmogelijk, wij zullen er alles aan doen om de reis naar de wensen van de klant te organiseren.

Wij organiseren al vele jaren mooie rondreizen, die naar de wens van de klant, gemaakt worden.

En verder verzorgen wij diverse interessante thema weken en weekenden naar Zuid Spanje. Een greep uit de thema's zijn: schilderen, wandelen, Spaans leren, fotografie, spirituele thema's als yoga, Reiki en Tai Chi.

Spain at Heart organiseert regelmatig voor bedrijven incentive reizen met een thema erin. Tevens kunnen incentive reizen a la carte door ons in elkaar gezet worden.

Spain at Heart is lid van de SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en staat vermeld onder de naam Vakantiecafe.nl. SGR dekking houdt in dat als de reisorganisator, reisagent, vervoerder of verstrekker van verblijf wegens financieel onvermogen hun verplichtingen niet na kan komen, u als consument de reeds voldane reissom terugbetaald krijgt. Een aantal aanbieders van accommodaties en tevens vervoer van lijndienstvluchten vallen niet onder de SGR regeling en zal door Spain at Heart duidelijk vermeld worden aan de consument.

Tevens is het bedrijf verzekeringsagent bij de Europeesche Verzekeringen.

Vakantiecafe.nl is het allround reisbureau. Met inmiddels 25 jaar ervaring in de verkoop van reizen, kunt u er gerust op zijn dat uw vakantie tot in de puntjes verzorgd wordt door ons. Wij verzorgen voor u de mooiste wereldse bestemmingen. Kijkt u ook eens op www.vakantiecafe.nl.

Spain at Heart komt op afspraak naar u toe. U kunt ons bereiken via mail, telefoon of post. Pauline Dukker is de mobiele reisadviseuse van het bedrijf. Ze neemt alle tijd om een goed reisadvies te verlenen naar een eventuele Andalusië vakantie. En als Andalusië het deze keer niet wordt, kunnen wij u altijd helpen aan een andere mooie bestemming in de wereld.

Wilt u meer weten over Spain at Heart en/of Vakantiecafe.nl, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Welke produkten verzorgen wij

zonpakket met autohuur
accommodatie met autohuur en eventueel vliegtickets indien gewenst. Mochten er nog wensen zijn om restaurants, excursies of andere aanvullende diensten erbij te boeken, is dat uiteraard mogelijk.

thema pakket
Accommodatie met een aanvullend pakket met thema. Dit kan zijn yoga, tekenen, taal leren, wandelen, fietsen, bergbeklimmen of canyoning door de bergen.

rondreis pakket
Spain at Heart kan een exclusieve rondreis naar wens samenstellen door Andalusie. Er worden op onze website tevens diverse rondreizen aangeboden.

groepsreizen pakket
Er is een mogelijkheid om een groepsreis naar de wensen van de klant samen te stellen. De doelgroep kan zijn bedrijven in de vorm van incentive- of personeelsreizen. Het kunnen scholen zijn, verenigingen of families of vrienden, die met meer dan 10 personen in Andalusie willen verblijven.