Wandelen - Onder de Spaanse zon lekker actief zijn, dat wil toch iedereen!

1/1

Andalusië leent zich uitstekend voor diverse soorten activiteiten. Te veel om op te noemen. Door het heerlijke klimaat zijn de activiteiten vaak heel goed buiten uit te voeren. Hou je van skiën, dan leent het skigebied Sierra Nevada aan de voet van Granada zich uitstekend ervoor. Bij Spanjaarden is het gebied erg populair, zeker in de weekenden. Niet uitbundig apres skiën en duurder dan bijv. in Oostenrijk maar oh zo de moeite waard!

 

Hou je van wandelen, dan kan je kiezen uit vele mooie wandelroutes langs de kust of door de bergen. Dat geldt ook voor mountainbiken of met de racefiets. Natuurlijk zijn er diverse watersportmogelijkheden aan de kust met zijn mooie stranden. Paarden zijn een belangrijk onderdeel van de Andalusische cultuur en daarom zijn er diverse paardrij mogelijkheden in Zuid Spanje. Heerlijk door de bergen of via de kust onder een lekker warm zonnetje is het een zaligheid zo de dag door te brengen.

En last but not the least, de activiteit Golfen. Andalusië staat bekend om zijn vele mooie golfbanen. De Costa del Sol heeft zelfs als bijnaam de "Costa del Golf". Een prachtig en bijna altijd zonnig gedeelte van Spanje om te golfen. Golfen in Andalusië is dan ook zeker een aanrader, met zo'n 300 dagen per jaar mooi weer is het ook een prima winterbestemming voor uw golfvakantie.

Neem vrijblijvend contact op met ons en leg jouw ideeën en wensen bij ons neer. Wij zeggen altijd, als jij met een "big smile" en een onvergetelijke vakantie in jouw rugzak terugkomt uit Andalusië, "mission accomplished"!

20180925_085925.jpg

"Al mal tiempo, buena cara"

Een Spaans gezegde