Groepen - familie en vrienden

1/1

Vakantiereizen

Heb jij iets te vieren en wil je het delen met jouw kinderen, kleinkinderen of goede vrienden? Lijkt het je een leuk idee om met de gehele groep op vakantie te gaan in binnen- of buitenland? 

Dan weten wij diverse mogelijkheden om je droom uit te laten komen in het mooie Andalusië. 

Wij weten hoe moeilijk het is om een groep op 1 lijn te krijgen omdat iedereen zijn wensen en voorkeuren heeft. Wij nemen ruim de tijd om met je te overleggen, hoe wij tot een mooie groepsreis kunnen komen.

 

Tot nu toe is het ons altijd gelukt om een onvergetelijke herinnering bij thuiskomst achter te laten. Ben jij de volgende?

Reüniereizen

Er zijn zoveel gelegenheden om een reünie te organieren. Denk maar aan een klassen of schoolreünie of een familiereünie. Misschien heb je wel een aantal jaren jouw goede vrienden niet meer gezien uit je oude woonplaats en is het een leuk idee om met zijn allen op vakantie te gaan.

Je kan ook een thema erin verwerken. Hoe leuk is het om samen te  mountainbiken, bergbeklimmen, schilderen of een spirituele workshop te volgen.

Wij horen graag of wij voor jou zo'n mooie reis mogen organiseren. Laat ons via het offerte formulier weten, wat jouw wensen zijn en wij gaan aan de slag!