...

Wellness reizen op maat

Elke maand selecteren wij voor u een top 5 van mooie wellnessreizen.Uiteraard is dit maar een klein aanbod van het ruime aanbod, wat wij u kunnen bieden.

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u heel graag verder!

1. BODY & BALANCE WEEKEND MET NANNET IN BADHOTEL DOMBURG

Dit Body & Balance weekend in Domburg met coach Nannet van der Ham is een heerlijk verwenweekend. Door haar zal je deskundig en warm worden begeleid. Zuivere zeelucht, fijne kamers, verantwoorde beweging, rust in het hoofd en een heerlijke keuken. Er wordt veel aandacht besteed aan pilates. Dit fitnesssysteem zorgt voor een sterk lichaam en een gezonde geest en past daarom perfect bij een Body & Balance weekend.
Domburg is een idyllisch stadje waar u een paar dagen kunt genieten van de natuur, de duinen en de zee. U zult helemaal tot rust komen en u helemaal uitgewaaid voelen.

2. AYURVEDA KUUR IN MABALTHEERAM AYURVEDA BEACH RESORT

Ayurveda, ofwel "Kennis van het Leven" behoort tot het oudste gezondheidssysteem ter wereld. Drie kernwoorden zijn onlosmakelijk met Ayurveda verbonden: lichaam, geest en ziel. Een Ayurvedische arts bepaalt aan de hand van een onderzoek wat voor type u bent en stelt hiermee een kuur persoonlijk op u af. Er wordt gewerkt met warme massage olie en kruiden. Een kuur begint elke dag met ochtendyoga en meditatie.
U verblijft in het mooie Manaltheeram Ayurveda Beach Resort direct aan het mooie zandstrand van Kovalam Beach in India.

3. BODY & BALANCE REIS LONGEVITY PORTUGAL

Portugal is ideaal voor een Body & Balance reis. Het land heeft iets extra's waardoor een hernieuwd gevoel van vitaliteit heel snel gaat, namelijk de energie vortexen en bergbronnen van Monchique. Bijtanken, opladen en nieuwe energie opdoen kan goed in de schoonheid, rust en goede energie van Portugal.
Dit gebeurt onder de bezielende en deskundige leiding van een life- gewichts- en bewegingscoach in de vorm van dagelijkse bewegingslessen en unieke workshops voor een lichter hoofd, lijf en leven. Niets moet, alles mag: dat is het motto voor deze reis waardoor het voelt alsof u bent herboren.

4. PRIVE YOGAREIS IN HOLISTISCH KAMALAYA

Kamalaya is hét paradijs op kuurgebied in Thailand. De speerpunten van deze yogareis zijn hoogstaande kwaliteit yoga voor beginners en gevorderden, lichte, gezonde maaltijden en ontspannen behandelingen. Ideaal voor mensen die van yoga houden. U heeft verschillende prive yoga sessies gedurende uw verblijf, daarnaast kunt u ongelimiteerd meedoen aan yogalessen, meditatie, Tai Chi en andere activiteiten. Kortom de ideale reis om helemaal tot u zelf te komen.

5. BODY & BALANCE REIS IN ANDALUSIE

De reis gaat naar het kleinschalige Luna y Sol in Andalusie. U geniet van een welverdiende vakantie in de schitterende regio van Zuid Spanje. Bijtanken, opladen en nieuwe energie opdoen! Trakteer uzelf op een verblijf in een kleinschalig Ayurveda hotel met gezonde voeding, activiteiten en dagelijkse workshops. Ook pilates en yoga kunnen natuurlijk niet ontbreken in een Body & Balance reis. De sfeer is ongedwongen en als u ergens niet aan mee wilt doen dan hoeft dit ook niet. Er is een sauna, groot zwembad, mooie natuur en ruime kamers om geheel tot rust te komen.