...

Verre reizen op maat

Elke maand selecteren wij voor u een top 5 van mooie verre reizen.Uiteraard is dit maar een klein aanbod van het ruime aanbod, wat wij u kunnen bieden.

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u heel graag verder!

1. KENIA

Kenia is een natuurrijk land, waar toeristen met open armen worden ontvangen. Het land is vooral geliefd vanwege de vele schitterende wildparken waar spannende safaritochten mogelijk zijn. Kenia ligt op de evenaar waardoor het klimaat het gehele jaar stabiel is. Het weer is over het algemeen aangenaam met veel zon en goed afgebakende natte en droge seizoenen.

2. AUSTRALIË

Een reis Down Under is droomreis naar uitgestrekte, onwereldse landschappen, dicht regenwoud en eindeloze surfstranden aan de andere kant van de wereld. Ga er sterren kijken in de Outback of kopje onder in het Great Barrier Reef of een stedentrip naar trendy steden als Sydney en Melbourne. Een reis naar Australie is een reis met veel vrijheid, afwisseling en avontuur.

3. CHINA

Waan je decennia terug in kleine dorpjes of vind je weg tussen hypermoderne wolkenkrabbers. China is het land van uitersten. Door de hoge plaats in de nieuwe wereldeconomie moderniseert het land in rap tempo vol oude Oosterse roots en diep gewortelde gewoontes.
China leent zich bij uitstek om er te reizen. Het is een fascinerend land met een gevarieerd aanbod aan cultuur en natuur.De mensen zijn er vriendelijk en het eten is er heerlijk.

4. BRAZILIË

Brazilië, het land van de samba, voetbal, carnaval, overweldigende natuur en zonovergoten droomstranden. Het land kent een rijke geschiedenis en een veelzijdige cultuur. Bezoek in dit prachtige land de schitterende stranden of historische steden als Rio de Janeiro en Salvador. En niet te vergeten: de natuurlijke schatkamer van Brazilië, het Amazone-gebied. Brazilië is een heerlijke, kleurrijke en veelzijdige vakantiebestemming.

5. RUSLAND

Rusland is het grootste land ter wereld, en meer dan 400 keer zo groot als Nederland. De hoofdstad Moskou is een stad met een grootse historie en fascinerende architectuur. Het bezoeken van Rusland, bekend om de uitgestrekte natuurgebieden, prachtige steden, wodka en matruska's, is een bijzondere ervaring. Het is een land met een bijzondere cultuur en de geschiedenis blijft aantrekkelijk en mysterieus.