...

Taxi boeken Schiphol

Over IATS

Op unieke wijze brengen ze vraag en aanbod bij elkaar. IATS werkt samen met gerenommeerde taxibedrijven. Hoge service en betrouwbaarheid zijn dus gewaarborgd. U betaalt met uw creditcard of via een bankoverschrijving. Uiterlijk 48 uur voor vertrek ontvangt u de IATS taxi tickets.
Het boeken van een taxi van en naar een vliegveld is nog nooit zo eenvoudig geweest! IATS staat voor persoonlijk en direct taxivervoer vanuit iedere plek in Nederland. Dit betekent dat u dus een eigen taxi tot uw beschikking krijgt en direct naar uw bestemming wordt gebracht zonder omwegen of het ophalen van andere mensen!
Wilt u uw taxirit naar de luchthaven alvast regelen, dan kunt u de airporttaxi hier online boeken.
Voor meer informatie en reserveringen......klik hier

Over Schipholservice.biz

U heeft altijd uw eigen taxi. U zult nooit samen met passagiers reizen die u niet kent, ook al is uw groep klein.
De organisatie rijdt met luxe taxi's van het merk Mercedes Benz. Zo bieden zij u een service van hoge kwaliteit en toch tegen zeer voordelige tarieven, ook voor één passagier of kleinere reisgroepen.

Ze zijn gespecialiseerd in vervoer van zakengroepen en groepen reizigers - door het hele land en het directe buitenland - van en naar Schiphol.
Als u dat wenst kan men u in geval van een vroege vlucht 's ochtends wekken. De wekservice is gratis.
Op Schiphol regelt Schiphol Service voor u een bagagekar, zodat u meteen naar uw incheckbalie kunt gaan.

Als u op prijs stelt om bij terugkeer op Schiphol door de schipholtaxi opgewacht te worden, kunt u dat bij uw reservering aangeven d.m.v. retour. U geeft dan aankomstdatum, tijd en vluchtnummer door. De chauffeur staat in dat geval bij het Meeting Point voor u klaar. Dat bespaart tijd en moeite! (bij een retourboeking krijgt u 5% korting).

Voor meer informatie en reserveringen......klik hier

Tinker Nederland

Tinker is een open en vrij vervoersnetwerk waarbij elke gecertificeerde vervoerder zich kan aansluiten en waarbij de eindbestemming niet wordt gedefinieerd door de vervoerder maar door de consument. Bij Tinker wordt de prijs verder ook niet per vervoersmiddel berekend, maar per stoel.

Door reizen op deze manier in te richten, kunnen wij de reiziger daarmee dus altijd de meest voordelige reis aanbieden!

Voor meer informatie en reserveringen............klik hier