...

Stedenreizen op maat

Elke maand selecteren wij voor u een top 5 van mooie stedenreizen.Uiteraard is dit maar een klein aanbod van het ruime aanbod, wat wij u kunnen bieden.

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u heel graag verder!

1. NAPELS

Napels is de op twee na grootste stad van Italië en heeft meer dan een miljoen inwoners. Het is spectaculair gelegen – met het beroemde uitzicht op de baai van Napels en de eilanden Capri, Ischia en Procida. De schoonheid van Napels en zijn directe omgeving laat op de meeste bezoekers een enorme indruk achter. Het is een stad met een rijke geschiedenis, kunst en cultuur. Een bezoek aan het bekende Pompei is zeker de moeite waard. Napels is een drukke stad met een brede boulevard en kleine steegjes waar u veel winkels zult vinden. Napels is een diverse stad met voor ieder wat wils.

2. BERLIJN

Berlijn is anders dan andere steden. De stad is groot, gevarieerd met een oude kern in een modern jasje. Soms voelt de stad ouderwets aan maar vooral is de stad erg modern en hip. Wat Berlijn echter zo anders maakt, is haar geschiedenis, waar iedereen wel iets van af weet. Deze geschiedenis is nog goed te zien in de stad door restanten van de Berlijnse muur maar ook de Brandenburger Tor met zijn bijzondere verhaal. Het is ook de ideale stad om uit te gaan en te gaan winkelen. Voor jong en oud is Berlijn dus een echte bezienswaardigheid.

3. NEW YORK

"The City That Never Sleeps”. Sommigen menen dat New York de beste stad voor een stedentrip is. New York bruist, is vol energie en altijd in beweging. Ontdek de vele toeristische attracties lopend of in de welbekende gele taxi's. Shop till you drop in de winkelgebieden van bijvoorbeeld China Town, Greenwich Village en Soho. Ook een bezoek aan een beroemde musical op Broadway mag tijdens uw stedentrip naar New York natuurlijk niet ontbreken. In het hectische New York vormt Central Park een oase van rust. In New York raakt u nooit verveeld!

4. BARCELONA

Barcelona is een betoverende stad aan de Middellandse Zee en heeft alles voor een fantastische stedentrip! In deze stad vindt u de beroemde gebouwen van architect Gaudí. De enorme La Sagrade Familia van deze architect is het bekendste bouwwerk van Barcelona. Deze gotische kerk tornt boven de stad uit en is zeer een bezoek waard. Verder kunt u genieten van het heerlijke weer, een relaxte sfeer en de stranden. Bezoek het stadion van wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona, smul van de rijke cultuur en ga shoppen in kilometerslange winkelstraten. Barcelona is een stad die je nooit meer loslaat!

5. ISTANBUL

Istanbul heeft een ontzettend rijke geschiedenis, wat vandaag de dag geresulteerd heeft in een stad met een smeltkroes van verschillende beschavingen. Zoals u wellicht al weet is Istanbul de enige stad ter wereld die op 2 continenten ligt, gescheiden door de rivier Bosporus. De stad heeft maar liefst 12 miljoen inwoners en is net zo groot als de provincie Utrecht. En is daarmee de op één na grootste stad van Europa. U kunt heerlijk shoppen in de grote bazaar en ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te beleven. Istanbul is magisch en zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten.