...

Over ons

Wie is Vakantiecafe.nl? | Onze labels | Welke produkten verzorgen wij | hoe werkt onze website

Wie is Vakantiecafe.nl?

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Ik ben Pauline Dukker en ben sinds 2000 eigenaar van Vakantiecafe. Voordat ik mijn bedrijf startte ben ik sinds 1986 werkzaam geweest bij andere bedrijven in de reisbranche zoals hotels, VVV's en reisorganisaties. Ik heb 10 jaar met heel veel plezier bij de Globe Reisbureau groep in Amsterdam gewerkt.

Maar als kind van een ondernemersfamilie, waar ieder zijn eigen bedrijf runt en heeft gerund, kon ik niet achter blijven.

In 2000 heb ik mijn ondernemersschoenen aangedaan en het begin van Vakantiecafe was begonnen. In eerste instantie verhuurde ik mooie landelijke huizen in Andalusie maar al gauw miste ik het allround werk, wat het vak van reisadviseuse met zich meebrengt.
Al snel had ik een aantal vaste klanten, die hun vakantie door mij lieten organiseren, met veel succes.

Er kwamen lagere en middelbare scholen, die ook graag hun schoolreisjes bij mij wilden onderbrengen en zo is Vakantiecafe uitgegroeid tot een mooi en goedlopend reisbedrijf.

Wij regelen al uw vakanties van Nederland tot aan Australie. Ons specialisme ligt in Andalusie. Verder hebben wij ruime ervaring met het verzorgen van groepsreizen voor scholen maar zeker ook voor bedrijven.

Wij adviseren u graag welk soort vakantie/reis het beste bij u past!

Onze labels


Vakantiecafe.nl - vakanties op maat
Wij zijn gespecialiseerd in het op maat in elkaar zetten van eenvoudige tot de meest uitgebreide reizen. Wij luisteren heel goed naar de wens van de klant en nemen de tijd om een passende reis aan te bieden.Vakanties.nl - groups & incentives
Wij organiseren groepsreizen voor scholen, bedrijven, verenigingen en families/vrienden. Vakantiecafe heeft een uitgebreide ervaring in groepsreizen zodat de klant met een gerust hart de groepen bij ons neer kan leggen. Verder organiseren wij incentive reizen, beloningsreizen voor bijv. bedrijven om het personeel in het zonnetje te zetten met een speciale trip.


Spain at Heart
Sinds 1996 organiseert Vakantiecafe vakanties naar Andalusie. Wij hebben in de tussentijd een ruime ervaring opgedaan en de meeste accommodaties hebben wij persoonlijk bezocht zodat wij de klanten uit eigen ervaring kunnen adviseren over de accommodaties.

Het meeste aanbod bevindt zich heel mooi in de bergen van dit stuk pracht op aarde. Wij bieden huizen aan, die varieren van klein en eenvoudig tot luxe en geschikt om met een grote groep vakantie te houden. Verder organiseren wij rondreizen, die heel zorgvuldig uitgezocht zijn.
Sinds een paar jaar bieden wij inspirerende thema reizen aan met workshops in o.a. yoga, gewichtsverlies, spaans leren, schilderen en diverse andere workshops.

Welke produkten verzorgen wij

Wij zijn een allround reisbureau en dat wil zeggen dat wij alle vakantieprodukten boeken, die er op de reismarkt bestaan.

Wij gaan ervan uit, dat alles te boeken valt, totdat het onmogelijke bewezen is.

En wij gaan ver in het uitzoeken. Wij boeken niet alleen vliegtickets, accommodaties, rondreizen, thema reizen en groepsreizen, wij regelen ook restaurants, workshops ter plaatse, excursies en entree kaartjes voor het theater.

Vakantiecafe wil dat de klant elke geboekte vakantie met volle tevredenheid en vol ontspanning beleeft.

hoe werkt onze website

Wij hebben er voor gekozen om niet onze website te vullen met honderden reisaanbiedingen en keuzes. Het internet biedt u volop de gelegenheid om rond te kijken en te oriƫnteren naar de keuzes, die er aangeboden worden.

Wij zeggen, laat uw wensen bij ons achter en wij gaan voor u zoeken. Wij ontnemen u de tijd om verdwaald te raken in het enorme aanbod op internet en in reisbureaus.

Vult u zo compleet mogelijk het offerte formulier in of neem contact met ons op, dan helpen wij u de juiste richting in te slaan. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk een offerte uit te brengen, wat op uw wensen goed aansluit.

Wij helpen u heel graag verder!