...

Lid van The Travel Stars

Oprichting vereniging

The Travel Stars is een netwerk waarin zelfstandig, gespecialiseerde reisondernemers elkaar ontmoeten. Verder werken ze onderling nauw samen om elkaars klanten te helpen aan een zo passend mogelijke reis of vakantie.

Vanaf september 2010 is door Pauline Dukker, oprichtster van The Travel Stars en eigenaar van Vakantiecafe.nl, het startsein voor dit nieuw platform en samenwerkingsverband, gegeven.

Waar staat de vereniging voor

Alle leden, die bij het platform aangesloten zijn, staan 300% achter hun eigen product. Wij garanderen u als klant een goede kwaliteit, een klantvriendelijke service en een passend advies, zoals het hoort te zijn.

Wie zijn de leden

De meeste leden zijn aangesloten bij de SGR en/of ANVR, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventueel financiële risico’s. Onze leden werken gemiddeld 20 a 25 jaar in de reiswereld, en weten als geen ander wat de reisbranche inhoudt.

Waarom boeken bij The Travel Stars leden

Voor wie geen zin heeft in het standaard aanbod van andere grote touroperators of als u gewoon persoonlijk contact wil met een specialist, dan bent u bij ‘The Travel Stars’ aan het juist adres.

Met dertig leden is er altijd wel een ‘Travel Star’ die uw reis onvergetelijk kan maken. Zoekt u een specifieke bestemming of juist een specifiek type vakantie? Bekijk onze ledenlijst en zoek uw ‘Travel Star’ uit!

Meer info?

The Travel Stars

t.a.v. Pauline Dukker
Lomondlaan 107
1060 PL Amsterdam

tel: 020 33 17 460
mob: 06 42 89 80 54

mail: info@thetravelstars.nl

En kijk voor meer informatie op www.thetravelstars.nl!