...

Boek informatie

Het boeken van een reis op aanvraag

Indien u bij ons een reis boekt, is elk produkt bij ons altijd op aanvraag. Wij proberen binnen 48 uur contact met u op de nemen voor bevestiging.

Indien de boeking bevestigd kan worden, is de overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos door u worden geannuleerd.

Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en de lokale agent.

offerte formulier

Heeft u gekozen om het offerte formulier in te vullen, vult u deze zo compleet mogelijk in.

Houdt u er bij het invullen van de namen rekening mee dat deze overeen dienen te komen met de paspoortgegevens. Let u dus o.a. op het vermelden van de juiste voornamen! Als u als vrouw zijnde getrouwd bent, vermeld u altijd uw eigen meisjes achternaam op het formulier!

Indien u een 'eerste optie' ingeeft, zal deze altijd door onze reisadviseurs als eerste worden gereserveerd. Wanneer blijkt dat deze reis niet meer beschikbaar is, zal men indien u dit heeft aangegeven de alternatieve vertrekdatum trachten te boeken.

Wanneer dit ook niet mogelijk is, zullen onze adviseurs uw eventuele tweede optie trachten te reserveren.

Het definitief maken van een reservering

Om een reservering definitief te maken hebben wij de handtekening of naam (via mail) nodig om het te bevestigen, zodat Spain at Heart de reis voor u kan bevestigen.

De betaling van de reis

Betaling via bank overmaking:
U kunt uw reis/vakantie voldoen op de ING-bankrekeningnummer 5332257 t.n.v. Vakantiecafe.nl met vermelding van uw reserveringnummer.

Contante betaling:
Vakantiecafe.nl accepteert geen contante betalingen.

Pinbetalingen:
U kunt uw reis niet met een pinbetaling voldoen

Paspoortgegevens

Het is van essentieel belang dat de gegevens in uw paspoort overeenkomen met die op uw ticket. Dit geldt voor zowel voor de achternaam (bij gehuwde vrouwen de meisjesnaam) als ook voor de eerste voornaam voluit.

Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle nare gevolgen van dien!

Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan u worden doorberekend!