...

Bedrijven

Bedrijfsuitjes | Personeelsreizen | Jubileumreizen | Incentivereizen

Bedrijfsuitjes

Heeft u plannen om zo nu en dan met uw personeel een aantal dagen of een dag andere activiteiten te ondernemen dan het dagelijks werk?

Even weg van de werkvloer kan de samenwerking tussen collegee en de inspiratie en dus de werkresultaten heel goed doen.

Om een idee te geven welk soort bedrijfsuitjes wij zoal kunnen organiseren, hierbij een aantal suggesties.

  • familiedag in een attractiepark
  • survival dag
  • Wie is de Mol - Beleef de sensatie van het ongekende tv spel
  • Amsterdam Adventure - ontdek onze hoofdstad op verrassend wijze
  • Secret Agent - ontdek de James Bond in uzelf én de ander
  • Alignak- waan uzelf middenin de jungle van donker Africa

Wij kunnen al uw organisatie zorgen van u overnemen en garanderen u een succesvolle dag(en) toe.

Vraag hierbij vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag verder.

Personeelsreizen

Een personeelsreis is een onderdeel van de organisatie van een bedrijf, die heel belangrijk is. De organisatie laat het personeel zien, o.a. met het organiseren van een personeelsreis, dat het zijn personeel waardeert en gunt om zo'n reis te maken met zijn allen.

Het onderlinge contact, de sfeer op het werk en de synergie kan zeker door zo'n reis verbeterd worden.
Dus heeft het bedrijf ook profijt daarvan. Een succesvolle personeelsreis opzetten, die meestal langer duurt dan bijv. een personeelsuitje, vergt tijd, energie en aandacht voor de wensen van de groep.

Men kan besluiten naar het buitenland te gaan met vliegtuig, bus, trein of auto. Men heeft voorkeur voor een aantal leuke thema's erin en wil graag een bepaald soort hotel etc etc. Er komt heel veel bij kijken. U wilt dit niet in uw eentje doen, daar heeft u een specialist voor nodig. Wij weten door de jarenlange ervaring waar we op moeten letten en genereren goede prijsafspraken met leveranciers.

Laat ons uw voorbereidings- en uitzoekwerk doen met nauw overleg met u.

U kunt uw wensen en gegevens invullen in het offerte formulier en gaan om de tafel zitten om uw personeelsreis tot een succes te maken!

Jubileumreizen

Een jubileum is een herdenking van een gebeurtenis, bijv. een aantal jaren dienstverband van een personeelslid of het zoveel jaar bestaan van het bedrijf. De periode wordt meestal gerekend over een veelvoud van 5 jaar.

Bij een jubileum hoort een feest, dat bij de te vieren periode op bijpassende wijze wordt gevierd.

Bij de meeste bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is. Het gebeurt weliswaar steeds minder vaak, dat iemand een 40 jarig dienstverband bij hetzelfde bedrijf heeft gehaald en des te meer een reden om hem of haar in het zonnetje te zetten met een mooie jubileumreis.

Dus niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook van de organisatie zelf. Het komt voor dat bedrijven al vele tientallen jaren of zelfs soms honderden jaren bestaan.

Denk aan bijvoorbeeld bedrijven als Shell, Philips of Heineken. Vaak viert zo'n bedrijf zijn hoge leeftijd met een jubileumboek.

Vakantiecafe.nl organiseert graag voor uw bedrijf of personeelslid een mooie, onvergetelijke jubileumreis!

Incentivereizen

Heeft uw bedrijf het jaarlijkse target gehaald of wilt u uw personeel belonen omdat er een ander succes behaald is?

Een Incentive reis kan men omschrijven als een beloningsreis voor veelal zakelijke doelstellingen, die behaald zijn.

Vakantiecafe regelt voor u een Incentive reis om nooit te vergeten. U kunt met een rechte rug d.m.v. deze reisuitvoering zeggen tegen het personeel "dank jullie wel voor het behaalde resultaat. Dit is jullie beloning".

Samen met u zorgen wij dat uw wensen vertaald worden naar een reis die tot in de puntjes verzorgd wordt en waarbij uw doelstellingen zo optimaal mogelijk worden behaald.